Orașul Kettering va avea zeci de unități de apartamente noi care vor fi online în curând pentru rezidenții existenți și noi.

Și cu mai multe sute de unități de apartamente accesibile și de lux în lucrări, orașul speră să atragă și mai mulți locuitori pentru a-și susține nevoile de forță de muncă.

„În general, nevoile de locuințe traversează toate tipurile de locuințe”, a declarat Tom Robillard, directorul de planificare și dezvoltare al orașului. „De la locuințe de susținere, la locuințe de forță de muncă, la case unifamiliale la toate nivelurile de venit.”

Robillard a declarat că datele recensământului din 2020 arată că orașul are nevoie de locuințe mai accesibile. El a spus că aproximativ 3.000 de familii din Kettering plătesc în general mai mult de 30% din veniturile lor către locuințe. El a spus că rata ar trebui să fie în mod ideal 30% sau mai puțin cheltuite pe locuințe.

„Atunci au mai puțin de cheltuit în altă parte”, a spus Robillard. „Îmi spune că avem nevoie de locuințe mai accesibile, dar, de asemenea, oamenii sunt la toate nivelurile de venit care intră în proprietatea casei și plătesc mai mult pentru casa lor decât ceea ce este în general recomandabil.”

Ajutând pentru a umple nevoia de mai multe locuințe forței de muncă, sau locuințe la prețuri accesibile pentru lucrătorii de servicii cu venituri medii, este dezvoltarea Spire în Columbus. Compania de construcții este dezvoltatorul și proprietarul din spatele unităților 40 de apartamente accesibile care vin la Kettering numite Hempstead Landing.

Comunitatea va fi situată la 4024 Hempstead Station Drive în apropiere de serviciul poștal al Statelor Unite și Meijer.

„Este destinat familiilor muncitoare și persoanelor care sunt sub venitul mediu, dar nu la nivelul sărăciei”, a spus Robillard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.