Vedeta de fotbal din SUA, Hope Solo, se confruntă cu acuzații de alcool și abuz asupra copiilor, după o arestare peste noapte în Carolina de Nord.

Mai multe rapoarte au confirmat alumna UW a fost arestat într-o parcare Walmart. Solo, în vârstă de 40 de ani, este acuzat de conducere defectuoasă, rezistență la arestare și abuz asupra copiilor.

Potrivit unui mandat de arestare, cineva care trecea a văzut Solo leșinat în spatele volanului timp de peste o oră cu motorul vehiculului pornit și copiii ei pe bancheta din spate. Mandatul a spus că a refuzat un test de sobrietate pe teren și i-a fost recoltat sângele.

Oficialii au declarat că cei doi copii mici se aflau în mașină când a fost arestată. Înregistrările instanței indică faptul că a fost rezervată în jurul orei 1: 15 A.M. și eliberată aproximativ două ore mai târziu.

„La sfatul avocatului, Hope nu poate vorbi despre această situație, dar vrea ca toată lumea să știe că copiii ei sunt viața ei, că a fost eliberată imediat și este acum acasă cu familia, că povestea este mai simpatică decât sugerează acuzațiile inițiale și că așteaptă cu nerăbdare ocazia ei de a apăra aceste acuzații”, a spus Nichols.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.