O nouă dezvoltare rezidențială a rupt teren într-o suburbie din nordul Dayton. Proiectul de 30 de milioane de dolari se va adăuga la Fondul de locuințe al orașului, despre care dezvoltatorul spune că lipsește opțiunile multi-familiale pentru rezidenții din zonă.

Homestead Companies, o firmă de dezvoltare imobiliară cu sediul în Columbus, construiește noul complex de apartamente la 7672 Old Troy Pike din Huber Heights. Dezvoltarea este situată la câțiva kilometri de Marian Meadows — un fost centru comercial pe care Homestead și partenerii săi îl transformă într-un complex mixt cu utilizări rezidențiale, comerciale și civice.

Numit” The Hayden”, proiectul în două faze include șase clădiri cu 192 de unități de apartamente cu tarif de piață și diverse facilități. Un club și primele trei clădiri rezidențiale vor fi finalizate în aproximativ un an, întregul proiect fiind programat pentru finalizare în 14 până la 16 luni.

„Până în vara viitoare, vom fi 100% deschiși”, a declarat Matt Canterbury, președinte de dezvoltare la Homestead Companies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.