Dezvoltatorii din spatele complexului masiv Dayton Arcade caută finanțare pentru a ajuta la lansarea următoarelor faze ale proiectului, care reprezintă o investiție de peste 124 de milioane de dolari.

Situat în inima orașului Dayton, Arcade este un district de inovare cu utilizare mixtă, ancorat la universitate, care își propune să catalizeze reamenajarea de 1 miliard de dolari a două milioane de metri pătrați de clădiri vacante și subutilizate. Acest efort este de așteptat să creeze 200 de întreprinderi și 2.500 de noi locuri de muncă care au salarii medii între 50.000 și 75.000 de dolari.

Condusă de dezvoltatorul Cross Street Partners, cea mai recentă iterație a proiectului Arcade se va adăuga la o investiție inițială de 90 de milioane de dolari finalizată recent pentru porțiunea sudică a complexului cu mai multe clădiri. Cu prima fază a proiectului South Arcade finalizat, Cross Street își îndreaptă acum atenția spre a doua fază a arcadei de Sud, precum și spre arcada de Nord și clădirea centrului orașului care se află vizavi de complex.

Faza a doua a arcadei de Sud va finaliza porțiunea de 265.000 de metri pătrați a complexului. Iată evoluțiile potențiale care ar putea fi incluse în acest proiect:

Extinderea Hub-ului alimentat de PNC Bank-completarea spațiului neamenajat și neîngrijit pentru a declanșa noi afaceri și locuri de muncă. Finalizarea Hub-ului se concentrează pe crearea de birouri private mici, care vor dubla spațiul generatoare de venituri în instalație.

O bucătărie comercială cu utilizare comună — un incubator de afaceri modelat după bucătăria Findlay din cartierul Over the Rhine Din Cincinnati.

Arts Underground — un joint-venture de două organizații de artă bazate pe comunitate situate în arcada de Sud sunt de planificare 14.000 de metri pătrați de galerii legate de Arte și spații maker la nivelul subsolului. Underground Arts își propune să includă un mix dinamic de arte, teatru și antreprenori alimentare.

Restaurant — pentru a oferi facilități utilizatorilor și vizitatorilor Arcade și pentru a activa peisajul stradal al districtului. Faza a doua ar îmbunătăți și ar închiria 20.000 de metri pătrați de spațiu la parter comercianților locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.