Parteneriatul Downtown Dayton sărbătorește astăzi sezonul de primăvară cu primul său eveniment de vineri.

Restaurantele locale, magazinele cu amănuntul, galeriile de artă și alte companii organizează evenimente speciale pentru comunitate în prima vineri a fiecărei luni.

Pandemia A pus un amortizor asupra lucrurilor în ultimii doi ani, dar acum că cazurile au scăzut în prezent și vremea se încălzește încet, există speranță pentru mult mai multă emoție.

Jessica Sands cu Downtown Dayton parteneriat ne-a spus că există tot felul de lucruri să se bucure.

„Cele mai mari lucruri, în special în lunile mai reci, sperăm că aceasta este ultima lună mai rece cu care trebuie să ne confruntăm, sunt orele fericite la baruri și restaurante”, a spus Sands. „Vor fi, de asemenea, câteva vânzări la unele dintre magazinele noastre din Centrul orașului.”

Există, de asemenea, un eveniment de adopție a câinilor la îmbarca Dayton Dog Supply, există o galerie de artă care se deschide la Skeleton Dust Records, artiști care vorbesc la Contemporanul și există câteva filme care ies la Neon.

Sands a spus că există într-adevăr ceva pentru toată lumea, puteți planifica o noapte întreagă de distracție în familie.

În timp ce acest eveniment poate fi un pic mai greu de observat în lunile mai reci, Sands a spus că veți vedea oameni peste tot în centrul orașului Dayton în lunile mai calde viitoare.

„Este foarte important pentru că aceștia sunt vecinii noștri, așa că vrem cu adevărat să sprijinim aceste întreprinderi mici și să ne păstrăm cu adevărat banii aici în comunitatea noastră și să ajutăm cu adevărat acele întreprinderi mici să crească.”Sands a spus. „Cunoaște-ți vecinii.”

Ea a spus că există o astfel de colecție largă și varietate de lucruri de făcut în centrul orașului.

Sands a spus oamenii vor fi surprinși de unele dintre afacerile pe care s-ar putea să nu știe este deja aici.

Puteți găsi mai multe informații despre evenimente, îndreptându-vă spre prima pagină de Facebook Friday Dayton sau îndreptându-vă spre site-ul Downtown Dayton Partnership.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.