Prima fază a unei dezvoltări masive cu utilizare mixtă în Sidney avansează conform programării, cea mai mare parte a construcției fiind programată pentru începutul anului viitor.

Burr Oak, un proiect estimat de 20 de milioane de dolari, care va avea ca rezultat 222 de case unifamiliale, locuințe cu mai multe familii și peste 50 de acri de spațiu comercial, a rupt terenul la sfârșitul lunii septembrie. Proiectul, condus de dezvoltatorul MSGA Development, contractorul Ferguson Construction Company și homebuilder Ryan Homes, este situat pe 176 acri de pe Russell Road, lângă Interstate 75 și State Route 29 din Sidney.

Proiectul va include patru faze rezidențiale și o fază comercială/multifamilială. Prima fază rezidențială, care va fi construită de Ryan Homes, are loturi 54 pentru o singură familie. CEO-ul Ferguson Construction, Mick Given, a spus că, dacă totul merge conform planului, baza de asfalt pentru zona rezidențială din prima fază va fi pusă înainte de sfârșitul anului 2021.

„Ne ținem degetele încrucișate că vom avea condiții meteorologice normale pe măsură ce înaintăm”, a spus Given. „Dacă se întâmplă acest lucru, anticipăm construirea de case în primul trimestru al anului 2022. Și până în al doilea trimestru, ar trebui să vedem cum alte proprietăți prind contur.”

Pe măsură ce casele sunt construite și loturile sunt vândute, Ryan Homes va trece apoi la a doua fază rezidențială, care include loturi 55. Având în vedere că obiectivul este de a începe faza a doua de construcție până în iunie 2022.

Având în vedere că sunt încă în discuții cu dezvoltatorii și potențialii utilizatori finali pentru faza comercială a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.