E. J. Liddell făcut toate opt aruncări libere și a marcat 15 de puncte pentru Statul Ohio (7-2), și Zed Cheie a adăugat 13 puncte pentru Buckeyes, care au bătut doi neevaluată adversarii din moment ce bate pe atunci-No. 1 Ducele de săptămâna trecută.

A fost o noapte puternică de fotografiere pentru statul Ohio, care a împușcat 57.4% din teren, 43.5% din gama de puncte 3 și 84% din linia de aruncare liberă. Young a mers 6 de 7 de pe teren și Key a fost 5 pentru 6. Buckeyes a făcut șase din ultimele șapte fotografii.

Jason Gibson a marcat 19 puncte pentru a conduce Towson (6-4), care nu a căzut niciodată complet din joc.

„Cred că sunt la fel de buni ca orice echipă de mijloc pe care am jucat-o”, a spus antrenorul de Stat din Ohio, Chris Holtmann. „Eu dau băieții noștri de credit. Am crezut că am jucat cu mai multă forță și energie în a doua repriză.”

Scorul a fost legat 43-toate cu 16:29 rămase înainte de Ohio State a mers pe un 12-2 alerga. Buckeyes au fost în bonusul dublu pentru finala 7: 27 și au ținut Tigrii la distanță cu aruncări libere.

„Ne-au lovit cu o alergare mică în a doua jumătate, unde am crezut că am făcut câteva fotografii proaste și asta a dus la o anumită tranziție”, a spus antrenorul Towson, Pat Skerry. „Am jucat un pic de catch-up de acolo.”

IMAGINE DE ANSAMBLU

Towson: Tigrii trei joc câștigătoare șir a fost rupt. Towson a făcut două goluri în ultimele patru minute și a comis faulturi 24, inclusiv 17 în a doua repriză.

Ohio State: filmările eficiente ale Buckeyes au fost compensate oarecum de cifre de afaceri. Tigrii valorificat pentru 20 puncte off 13 Ohio State giveaways, șapte de Liddell.

„Linia de fund, trebuie să aibă mai multă grijă de minge”, a spus Holtmann. „Mingea este în mâinile lui foarte mult. Trebuie să fie mai sigur cu ea, puternic cu ea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *