Asistentă devotată, frate, fiu și prieten iubitor. În acești termeni descriu cei care l-au cunoscut pe Davin Asirigadu, în vârstă de 29 de ani. Tânărul, care a fost ucis instantaneu vinerea trecută într-un accident de motocicletă pe nationale din Valentina, lasă un mare gol în inimile celor care și-au frecat umerii cu el.

Tânărul, care era asistent medical la Cardiologie, se îndrepta spre casă de la spitalul din Candos, în jurul orei 17, când a fost lovit de o dubă în Valentina. Impactul l-a aruncat pe asfalt și a murit instantaneu.

Sâmbătă după-amiază, în conformitate cu normele sanitare, înmormântarea lui Davin Asirigadu a avut loc la domiciliul său din Britannia. Acest om, care a lucrat mult pentru satul său și deține mai multe premii de culturism, a fost foarte popular în cartierul său. El a fost chiar Fondatorul clubului de tineret Britannia (B. Y. C the Challengers).

Un prieten de-al său care l-a cunoscut de mult timp, Bhavana Ramchelawon, spune că satul lor pierde o persoană care este foarte implicată în social și ascultă mereu. „Davin este un aventurier născut, iubit și prețuit de mulți pentru bunătatea și măreția spiritului său. Li ti Printre Bann premier Pou fer Bann glume zis Pou apez latmosfer ek kas stres. A fost un adevărat lider, care a instruit mulți tineri de pe insulă în abilități de viață”, spune Bhavana Ramchelawon cu mare tristețe.

Pe partea Asirigadu, tristețea a câștigat casa familiei din Britannia. Sora decedatului, Vedasha Asirigadu, în vârstă de 25 de ani, spune că moartea lui Davin va lăsa un mare gol în familie. Mai ales pentru ea, care a fost întotdeauna foarte aproape de el. „Sunt o soție mijlocie în același spital în care lucra ca asistentă medicală. Am fost mereu împreună și am avut aceleași interese. Nu am pierdut doar un frate, ci și cel mai bun prieten al meu”, strigă Vedasha.

La fel ca Bhavana, ea își va aminti întotdeauna de Davin ca un om de ajutor și iubitor. „Sa Pou mank mwa pa tann li kriye mwa. Li ti donn mwa enn gater nom, guddups. Li ti kontan fer MWA riy XV. Li Pou mank nou bokou.»

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *