Un nou restaurant-bar cu „băuturi eclectice și mâncăruri creative” s-a deschis într-unul dintre cele mai mari locuri de evenimente din zona Dayton.

Bar & Bistro, situat în partea de sus a spațiului de piață la 32 Webster ST.în centrul orașului Dayton, a avut loc ieri marea deschidere. Ore vor fi de la 4 la 9 p. m. de luni până sâmbătă, pentru cina, cu serviciu de bar până la ora 10 p. m. Happy hour este de la 4 la 7 p. m.

Noul restaurant și bar oferă o varietate de opțiuni de mâncare și băuturi. Meniul, conceput de bucătarul executiv Will Campollo, oferă mâncăruri din întreaga lume, inclusiv intrări, cum ar fi un castron hawaian ahi poke, chifle chinezești bao și aripi de pui în stil coreean, precum și mâncăruri tradiționale precum filet mignon și prăjituri de crab. De asemenea, include aperitive, deserturi și un bar cu servicii complete, cu bere, vin, shot-uri și cocktail-uri personalizate.

Bar & Bistro se alătură Gourmet Deli și Warehouse Event Center din partea de sus a spațiului pieței, care este al 11-lea cel mai mare centru de întâlniri și banchete din regiunea Dayton, potrivit DBJ research. Acesta dispune de trei camere cu 23.000 de metri pătrați de spațiu total, precum și 200 de locuri de parcare.

Bar & Bistro este situat în centrul de sus a pieței, între Gourmet Deli și depozit. Acesta ocupă 1,875 picioare pătrate, și are 14 mese în plus față de opt locuri la bar. Capacitatea sa totală este de 65 de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.