La zece luni după ce piciorul drept a fost grav avariat într-un accident de mașină, Tiger Woods revine la competiție săptămâna viitoare cu fiul Charlie, în vârstă de 12 ani, în Campionatul PNC.

„Deși a fost un an lung și provocator, sunt foarte încântat să îl închid concurând în campionatul PNC cu fiul meu Charlie”, a replicat Woods. „Joc ca tată și nu aș putea fi mai emoționat și mai mândru.”

Va fi prima sa competiție, chiar și într-un turneu pe care Woods l-a descris săptămâna trecută drept soiul „hit-and-chicot” pe care îl poate juca, din moment ce el și fiul său s-au legat pentru al șaptelea în urmă cu un an în evenimentul neoficial care împerechează membrii familiei.

Turneul a fost deține un loc pentru Woods, și a alimentat speculațiile că ar putea juca Dec. 18-19 eveniment la Ritz Carlton Golf Club Orlando când a luat leagăne complete cu șofer sâmbătă și duminică în timpul provocării sale mondiale erou în Bahamas.

„Am ținut legătura cu Tiger și echipa sa de ceva timp și suntem încântați că acum a decis să se întoarcă la Golful competitiv la Campionatul PNC”, a declarat Alastair Johnston de la IMG, președintele executiv al evenimentului.
Woods a fost de conducere la un curs de Los Angeles pentru un film de televiziune pe Februarie. 23 când poliția spune că conducea aproximativ 85 mph de-a lungul unui drum suburban de coastă. SUV-ul s-a prăbușit printr-o mediană și s-a aruncat pe un deal.

Medicii au spus că a zdrobit oasele tibiei și fibulei din piciorul drept în mai multe locații. Acestea au fost stabilizate de o tijă în tibie. O combinație de șuruburi și știfturi au fost folosite pentru a stabiliza leziuni suplimentare la nivelul gleznei și piciorului.

Woods a spus săptămâna trecută că amputarea a fost luată în considerare. El a refuzat să discute specificul accidentului, spunând doar „puteți citi despre tot ce există în raportul poliției.”

Campionatul PNC a fost cunoscut anterior ca provocarea Tată-Fiu până când a schimbat titlul pentru a fi mai incluziv pentru membrii familiei. Pentru prima dată în 24 de ani, turneul are un curent Nr. 1 in domeniu, Nelly Korda, care se va juca cu tatăl ei Petr, un fost Australian Open campion de tenis.

Lee Trevino joacă din nou și nu a ratat niciodată turneul de când a început în 1995. Justin Thomas se întoarce ca campion în apărare cu tatăl său, Mike, un profesionist PGA de multă vreme.

Totuși, acest lucru devine totul despre pădure în interiorul corzi, lovind fotografii care contează spre un scor. În urmă cu un an, a fost ultimul său eveniment înainte de o a cincea operație la spate, nu la fel de gravă ca cele anterioare. Spre sfârșitul celei de a doua rundă, el nu a fost lovit unele fotografii tee, deoarece fiul său a jucat de la un tee înainte și a fost obtinerea-l acolo mai departe decât Woods ar fi putut lovi.

Fanii se întorc la cursul din Florida și deja este aproape de o vânzare, deoarece organizatorii limitează vânzările de bilete pentru a păstra natura intimă a evenimentului.

Următoarea întrebare va fi atunci când Woods, care împărtășește recordul carierei PGA Tour cu 82 de victorii, va juca într-un eveniment oficial.

El a spus săptămâna trecută că a fost un drum lung off, dousing speranțele unei reveniri sugerând piciorul nu i-ar permite să practice la fel de mult, el a fost în pace cu asta și „am făcut urcare suficient de ori.”El a mai spus că nu a ajuns la un punct de a decide dacă va finaliza o revenire completă din ultimele sale leziuni.

„Voi juca o rundă aici sau acolo, un pic lovit și chicoti, pot face ceva de genul asta,” el a spus. „Să văd că unele dintre fotografiile mele cad din cer mult mai scurte decât obișnuiau este un pic de deschidere a ochilor, dar cel puțin sunt capabil să o fac din nou. Asta e ceva care pentru un timp acolo nu arata ca am fost de gând să. Acum sunt în măsură să participe la sport de golf.

„Acum, la ce nivel? Nu știu asta.”

Primul nivel este cu fiul său de partea sa într-un eveniment cu 36 de găuri, unde nu trebuie să lovească fiecare lovitură și poate merge într-un cărucior. Dar scorul va conta, și asta nu sa întâmplat de la Campionatul PNC de anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *