O corporație nonprofit care conduce reamenajarea fostului târg din Montgomery County intenționează să înceapă proiectul de milioane de dolari 72.3 cu o nouă facilitate care ar marca prima clădire legată de ocuparea forței de muncă pe proprietate.

onMain Inc., o organizație formată din instituțiile de ancorare ale proiectului Premier Health și Universitatea din Dayton (UD), caută finanțare pentru clădirea „Think Dayton” de pe fostul site fairgrounds, care se află la intersecția dintre South Main Street și West Stewart Street, lângă centrul orașului Dayton. Proprietatea este acum cunoscută sub numele de „onMain: Dayton’ s Imagination District.”

Finanțarea se solicită pentru prima fază de dezvoltare site-ul îmbunătățiri și noua facilitate, care ar face-o Tehnologie de Formare și ocuparea forței de Muncă Centru (TTEC) și Digital Inginerie Aplicată de Învățare onMain (AFACERE). onMain este în preliminară conversații cu un TTEC companie numită la nivel de Bit Industries, o Fresno, California, pe baza de tehnologie și firma de software care oferă forță de muncă de formare și programe de ucenicie direcționate pentru a populațiilor minoritare și alte persoane fizice cu venituri reduse care doresc bine plătite locuri de muncă din industria tech.

Clădirea Think Dayton ar marca prima dezvoltare majoră la onMain, care a fost în lucrări de ani de zile și este printre cele mai mari proiecte în curs de desfășurare în regiune. Scopul complet al proiectului este de a reamenaja proprietatea de 38 de acri într-un district cu utilizare mixtă, care pune accentul pe ocuparea forței de muncă, dar va include și locuințe, retail și utilizări comunitare.

Pentru a ajuta la finanțarea proiectului, onMain Inc. caută 7 milioane de dolari de la Comitetul de dezvoltare și Advocacy pentru regiunea Dayton (PDAC).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *