Mayim Bialik și Ken Jennings va continua ca gazde tag-echipa de ” Jeopardy!”prin restul acestui sezon.

„Suntem atât de încântați să avem o echipă atât de excelentă și experimentată în fața și în spatele camerei, în timp ce ne îndreptăm spre 2022!”producătorul Sony Pictures Television a declarat miercuri. Michael Davies va rămâne producătorul executiv al emisiunii, a spus Sony.

În septembrie anul trecut, Bialik și Jennings au fost anunțați ca gazde intermediare, după ce eforturile Sony de a-l înlocui pe regretatul Alex Trebek au eșuat. Mike Richards, care a fost producătorul executiv al emisiunii, a obținut postul de gazdă și apoi l — a pierdut — și la scurt timp după, rolul său de producție-când comentariile sale podcast discutabile din trecut au reapărut.

Jennings, deținătorul recordului pentru cel mai lung „Jeopardy!”câștigătoare streak, este un producător de consultanță pe spectacol. Bialik a fost deja ales să găzduiască ” Jeopardy!”prime-time și spinoff series, inclusiv un nou campionat colegiu.

„Jeopardy!”a folosit o serie de gazde invitate, inclusiv Richards, pentru spectacole filmate după moartea lui Trebek. Iubita gazdă a murit în Noiembrie 2020 de cancer.

Spectacolul se află în cel de-al 38-lea sezon, cu noi episoade programate să fie difuzate până pe 29 iulie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *