Ohio State defensive tackle și co-căpitanul echipei Haskell Garrett au condus un contingent de jucători defensivi 13 onorați de Conferința Big Ten astăzi, cu onoruri de primă echipă All-Big Ten, selectate atât de antrenorii conferinței, cât și de mass-media.

Garrett, care a absolvit deja, a fost legat de junior Zach Harrison pentru conducerea echipei cu șapte abordări pentru pierdere și a condus echipa cu saci de fundaș 5.5.

Harrison, o a doua echipa all-Big Ten selecție și, de asemenea, o echipă de co-căpitan, a contribuit patru saci fundas si a condus toate Buckeye linemen defensiv cu 29 abordează în acest an.

Alăturându-se lui Harrison ca selecții la echipa a doua, se află capătul defensiv Senior Tyreke Smith și al treilea an al doilea de studentie „bullet” Ronnie Hickman. Smith a contribuit 25 abordează, 5 TFLs, și 3.0 fundas saci. Hickman a fost lider tackler pe echipa cu 97 abordează, o cifră care a fost bun pentru opt-cel mai bun din Big Ten. De asemenea, el a legat conducerea echipei cu două interceptări.

Adevărat Boboc cornerback Denzel Burke a câștigat a treia echipa all-conferință onoruri după un sezon în care a început fiecare joc și a condus echipa cu 11 despărțiri de trecere, plus o interceptare.

Opt Buckeyes pe apărare a câștigat o mențiune onorabilă Toate-Zece Mari onoruri: CB Sevyn Bănci, CB Cam Maro, LB Steele Camere, LB Tommy Eichenberg, DT Antwuan Jackson, SAF Bryson Shaw, DT Taron Vincent, și DT Tyliek Williams.

Kicker Noah Ruggles este Big Ten a doua echipa All-Big Ten kicker.

Boboc Emeka Egbuka a fost numit un jucător de întoarcere mențiune de onoare după o medie de metri 32.1 pe kickoff a reveni la locul șapte la nivel național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *