O companie Dayton se încheie anul pe o notă de mare cu mai multe noi contracte câștigă care aduc milioane de dolari la firma în creștere. Afacerea probabil va provoca noi angajări.

JJR Soluții, consultanță în management și soluții de afaceri cu sediul în centrul orașului Dayton, a câștigat două noi Air Force contracte și unul federal nivel de bază de comandă acord (BOA) a descris ca fiind un prim-of-sale-un fel de premiu. Toate cele trei pârghie jjr faza III Small Business innovation research (SBIR) vehicul care au ca scop de a aduce „rezultate rapide și eficiente pentru clienți,” potrivit companiei.

Cele două contractului Air Force câștigă colectiv sunt evaluate la 2,8 milioane de dolari, în timp ce BOA oferă „un tavan-mai puțin opțiune pentru federal clientii pentru a asigura centrată pe om serviciile de transformare cu JJR,” spun oficialii companiei.

„Toate aceste victorii sunt interesante pentru noi nu doar pentru că ne cresc afacerea, ci și pentru că ne permit să aducem schimbări pozitive — inovație și servicii de îmbunătățire — guvernului nostru federal într-un mod mai rapid și mai eficient”, a spus președintele JJR și COO Carly Cox. „Viziunea noastră este de a lucra cu guvernul mavericks pentru a schimba” business as usual ” pentru clienții noștri.”

Jjr Solutions este o afacere mică cu handicap de servicii, deținută de veterani, care oferă consultanță în management și soluții IT organizațiilor guvernamentale și comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.