Un Dayton non-profit este în căutarea de a construi o nouă facilitate care oferă programe educaționale și sportive pentru zona de tineret. Proiectul ar crea noi locuri de muncă și ar oferi un alt centru sportiv de top.

937 Hoop Dreams dorește să construiască instalația de 43.000 de metri pătrați, numită Complexul Sportiv și Centrul Educațional, în orașul Fairborn. Proiectul este de așteptat să coste aproape $9.5 milioane și ar crea între unul și 10 locuri de muncă cu salarii medii cuprinse între $25,000 și $50,000. În plus, zeci de posturi temporare vor fi create anual în legătură cu evenimentele regionale/naționale care vor avea loc la facilitate.

Noul complex ar cuprinde cinci terenuri de baschet full-size; două săli de clasă; o sală de fitness; frizerie; două cuști bataie; și patru terenuri de fotbal și baseball. Complexul, de asemenea, ar fi folosit pentru diferite tabere și turnee, precum și sesiuni de formare și dezvoltare.

Se preconizează că facilitatea va avea un impact economic semnificativ în comunitate, potrivit Consiliului Județean al Comisarilor Greene.

Pentru a contribui la finanțarea proiectului, Orașul Fairborn, în numele 937 Hoop Dreams, a depus o cerere la Comitetul de dezvoltare și Advocacy pentru regiunea Dayton (PDAC). PDAC, care este angajat de coaliția de dezvoltare Dayton, permite comunității să stabilească priorități atunci când solicită finanțare din surse de stat și federale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *