Netflix a anunțat gama pentru „Netflix Is a Joke: the Festival” în 2022, cu Dave Chappelle printre cei 130 de comedianți care urmează să apară.

Loc în Los Angeles, Netflix a lansat o 11-a zi de stand-up festival cu o stea-împânzit de comici inclusiv Kevin Hart, Chris Rock, Jerry Seinfeld, John Mulaney, și mai mult, potrivit Hollywood Reporter. Netflix a anunțat, de asemenea, că Dave Chappelle va face, de asemenea, o apariție pe scenă în timpul festivalului, în ciuda recentului său controversat Netflix special „The Closer.”

„Netflix este o glumă: festivalul” va prezenta, de asemenea, un eveniment de sărbătoare LGBTQ+, care merită menționat după ce compania a fost sablată pentru manipularea controversei Chappelle.

Importante nume care va fi, de asemenea, face un aspect timpul Netflix marele eveniment se numără Gabriel „Pufos” Iglesias, Ali Wong, Amy Poehler, Aziz Ansari, Bert Kreischer, Bill Burr, Chelsea Handler, Chris Rock, Conan O ‘ brien, Cristela Alonzo, David Letterman, Deon Cole, Ellen DeGeneres, Felipe Esparza, Avere Feimster, Hasan Minhaj, și Ronny Chieng, Iliza Shlesinger, Jane Fonda și Lily Tomlin, Amy Schumer, Jonathan Van Ness, Ken Jeong, Kevin Smith, Larry David, Maya Rudolph, și Gretchen Lieberum, Michael McIntyre, Mike Birbiglia, Mike Myers, și David O. Russell, Nick Kroll, Nicole Byer, Patton Oswalt, Pete Davidson, Ray Romano, Seth Rogen, Theo Von, Tim Robinson, Tina Fey, Margaret Cho și Tig Notaro.

„Este absolut palpitant pentru Netflix să găzduiască un festival de comedie de această amploare în Los Angeles”, a declarat Robbie Praw, directorul Netflix pentru formate de stand-up și comedie. „Am fost atât de dezamăgiți că am amânat evenimentul primăvara trecută, iar gama noastră de comedianți abia așteaptă să aducă râsete atât de necesare publicului din LA și din întreaga lume pe Netflix. Netflix este un festival de glumă va oferi fanilor comediei posibilitatea de a vedea cei mai buni și de a descoperi fețe noi într-unul dintre cele mai mari orașe din lume.”

Netflix a întârziat inițial debutul festivalului său în 2020 din cauza pandemiei COVID-19, conform Deadline.

„Netflix este o glumă: festivalul” va avea loc în 25 de locații din Los Angeles, începând cu 28 aprilie până pe 8 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *