Ca opuse de apărare a început să alunece mai mult și mai mult de acoperire față de începător receptor largă Ja’Marr Urmărire ca în 2021 sezon a progresat, a devenit timp pentru Bengals infracțiune să se adapteze, și astfel au evoluat într-o unitate care are un răspuns pentru orice opuse sistem.

Aceasta evolutie a fost pe ecran în primele două jocuri după revedere când Bengals suflecate 367 de metri graba (au o medie de 96.0 pe meci în primele nouă jocuri), convertit 13 din 27 treia downs (48.1 la sută, după ce au transformat doar 37,9 la sută în primele nouă jocuri) și a marcat 73 de puncte (au o medie de 26,2 puncte în primele nouă jocuri).

„Ați văzut la începutul anului am lovit o mulțime de piese mari pentru eseuri, astfel încât echipele au început să încerce să ia asta și acum Joe Mixon rulează pentru 150 yards un joc”, a spus quarterback Joe Burrow. „Deci chiar trebuie să-ți alegi otrava. Oamenii sunt prinși în aceste numere, „Hei, nu am aruncat pentru 200 de metri în câteva jocuri”, dar suntem cu adevărat eficienți și uneori trebuie să luați ceea ce vă oferă apărarea și uneori nu veți arunca pentru 300 de metri și 200 de metri. Va trebui să alergi pentru 160-175 yarzi când echipele permit asta să se întâmple și asta am făcut.”

În cele două jocuri de la bye, Burrow a trecut doar pentru șantierele 338, dar a finalizat 40 din trecerile 53 (75.5 la sută).

Pe măsură ce echipele au îndrăznit Bengalii să alerge, au trebuit să găsească o modalitate de a fi mai eficienți să grăbească mingea, iar motivul pentru care au fost folosiți mai mult de schema de zone largi a antrenorului de linie ofensivă Frank Pollack și având Burrow sub centru mai mult, ceea ce permite lui Mixon să înceapă să alerge și să poată

„Este o schemă simplă pentru noi în ceea ce privește tehnica noastră”, a spus Jonah Williams. „Fie facem un lucru sau altul și îl urmărim din nou și din nou și din nou, continuăm să obținem tehnicile perfecte, astfel încât atunci când iese în joc, poți să ieși de pe minge și să joci rapid și fizic. Se potrivește cu ceea ce simt că Joe aptitudinile, capacitatea de a întinde și a tăiat și a alerga prin brațul abordează, alerga prin jucători mai mici din cauza ca un O-linie încercăm să înlocuiască structura de apărare a acestora și acoperă până la cei mari, obtinerea-le în mișcare și apoi permite Joe pentru a face o tăietură, ia fata și rula putere ca el. Cred că e un fel de toate foarte simbiotic în noi să-l ajute să găsească banda și de a crea benzi largi pentru el și apoi el este capabil să facă restul. Cred că se potrivește setului de abilități O-line, se potrivește setului său de abilități, și se potrivește în ofensiva antrenorului Taylor, și, știi, cred că a fost foarte bine, dar aș vrea să văd că se îmbunătățește. Cred că se poate.”

A spus sfârșitul strâns Drew eșantion: „dacă ai de gând să-l overplay, el poate veni înapoi în afara. Dacă sunt pregătiți pentru asta, el o poate ținti în față. Îi dă mai multă libertate să facă ceea ce face și să coboare cât de repede poate.”

Succesul run a dus, de asemenea, la succes cu play-action pass, și în timp ce Chase nu a fost destinatarul care (el are doar șase capturi pentru 71 yards în ultimele două jocuri), Tee Higgins a avut cel mai bun joc al sezonului împotriva Pittsburgh (șase capturi pentru 118 yards și un touchdown) și Tyler Boyd a avut șase recepții împotriva Las Vegas.

„În general, chimia și execuția sunt la un nivel diferit în acest an și nu există niciun motiv pentru care nu poate fi chiar mai mare”, a spus Williams. „Asta așteptăm cu nerăbdare să mergem înainte. Te uiți în jurul dulapului, vezi o grămadă de tipi care știu că fiecare persoană din acea cameră poate face o piesă de teatru, și știu că noi toți în față pot face blocurile necesare. Mă uit la ea ca fiind foarte interesant. Am arătat puțin din ceea ce putem face, dar încă simt că există o mulțime de potențial neexploatat doar al talentului și când toată lumea este pe aceeași pagină și toată lumea curge, Suntem un grup greu de oprit și aștept cu nerăbdare să continuăm să construim pe asta.”

Eficacitatea atacului grăbit a beneficiat și de blocarea trecerii.

„Cred că atunci când echipele trebuie să apere acest tip de joc de alergare, știi, nu-și pot fixa urechile înapoi și doar să se grăbească în sus și să facă blitz-uri exotice și fronturi exotice și totul”, a spus Williams. „Ești cam forțat să joace în ambele sensuri, și atunci când sunteți în al doilea rând-și-două față de a doua și a-10, apărarea este mult mai limitate în ceea ce pot face, sau că ești într-o a treia și de-a lungul, știi, te poate face mai rapid aruncă, ia mingea repede și a înființat play-acțiuni și de a face lucruri de genul asta face un pic mai ușor pe O linie. Este treaba noastră, dar dacă vom ajunge într-un joc în cazul în care avem nevoie să renunțe înapoi, este treaba noastră de a proteja și trebuie să facem asta, dar este cu siguranta de ajutor pentru infracțiunea noastră, și de ajutor pentru linia. Se face mult mai ușor pe noi pentru a trece proteja atunci când acestea sunt atât de obosit de joc rula.

În curând, apărările vor trebui să adauge mai mulți apărători în cutie pentru a opri jocul care rulează, ceea ce este atunci când lucrurile se vor deschide probabil din nou Chase și vor oferi lui Burrow mai multe oportunități de teren.

„Dacă safeties vor trișa până aici la numerele (Chase), atunci TB și Tee vor face piese mari”, a spus antrenorul principal Zac Taylor. „Nu pierdem prea mult somn în legătură cu asta. Cred că face parte din altruismul lui Ja ‘ Marr și altruismul multor jucători de calificare, că nu sunt supărați când au trei atingeri sau patru atingeri sau cinci atingeri. Se bucură cu adevărat de succesul coechipierilor lor.”

„Asta e ceea ce este special despre grup. Nu avem de-a face cu toate acele lucruri care vin cu jucători de premieră care nu primesc la fel de multe atingeri ca și alți tipi din ligă. Ei știu că vine timpul lor. Toată lumea este gata pentru un joc mare. A fost marele meci al lui Tee. Acesta a fost marele joc al lui Joe Mixon. Ceilalți tipi știu că, în orice moment, se poate pop pentru ei. Asta e ceea ce e foarte cool despre coaching-ul acestui grup.”
Taylor a spus că ultimele două săptămâni au arătat cât de multe poate fi infracțiunea și cum a evoluat în aceste trei sezoane ca antrenor principal și play-caller.

„Este cel mai talent pe care l – am avut – avem mulți jucători cu adevărat buni-și este anul trei al unui sistem”, a spus Taylor. „Poate că nu rezonează cu toată lumea, dar este o afacere mare, mare. Timp de trei ani, băieții au făcut parte dintr-adevăr din evoluția infracțiunii noastre ca un întreg, pentru că am evoluat peste trei ani. Am învățat din lucruri care nu au funcționat atât de bine în primii doi ani. Am adăugat piese și facem tot posibilul pentru a le pune în poziție pentru a sublinia cu adevărat apărarea. Jucătorii tocmai au cumpărat într-adevăr în și a făcut propria lor, și atunci când există proprietate de la tipi care se execută de fapt piesele, asta e ceea ce într-adevăr încearcă să-l ia la nivelul următor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *