Bennifer s-a întors. La fel și Broadway, ura! Și de fapt, Beatles! În ceea ce privește Bond — James Bond — și-a spus la revedere, cel puțin versiunea Daniel Craig.

Harry și Meghan au vorbit cu Oprah, și băiete, am ascultat. Am ascultat, de asemenea, Taylor Swift, care a cântat despre o afacere eșuată și o eșarfă încă lipsă (ex-lovers: hang on tricotaje at your peril!)

A fost un an pentru reuniuni: distribuția „prieteni”, de exemplu, și trei dintre cei patru „Sex and the City”, într-o repornire. Și revigorări:” West Side Story ” a făcut un splash Oscar-buzzy la 60 de ani de la original. Chiar și Tony Soprano s-a întors pentru un minut.

Divertisment Live a adus o bucurie precaut-precaut pentru că în orice moment, s-ar putea opri. Și băieții drăguți au câștigat — cel puțin în comedia TV, unde „Ted Lasso”, emisiunea lui Jason Sudeikis despre un antrenor American extraordinar de serios, transplantat la fotbalul britanic, a măturat Emmy-urile. Întreaga distribuție „Ted Lasso” a fost grozavă, dar dacă încercăm să surprindem starea de spirit a anului, hai să ne uităm la peștișorul de aur.

Cine?

Știi tu, peștișorul de aur. Cel mai fericit animal, Lasso îi place să spună jucătorilor săi, pentru că are doar o memorie de 10 secunde (deși știința poate cere să difere). Asta e bine când ții pică în sport, dar și când încerci să treci printr-un an de rollercoaster ca 2021, când am crezut că suntem sus și apoi am fost din nou jos. Și din nou. Și din nou.

Pentru tine, peștișor de aur fericit. Și iată călătoria noastră anuală, extrem de subiectivă, pe banda de memorie a culturii pop:

Ianuarie
În ziua inaugurării, se naște o stea și nu vorbim despre un oficial ales. AMANDA GORMAN, în vârstă de 22 de ani, captivează o națiune, recitând „dealul pe care îl urcăm” în haina ei galbenă și roșie. În câteva ore, elocventul laureat al poetului național de tineret a câștigat peste un milion de urmăritori pe Instagram (acum aproape 4 milioane); în curând, are comenzi de cărți de milioane, un contract de modelare și un concert de găzduire la Gala Met. Runner-up Stele inaugurare: mănuși BERNIE SANDERS, inspirație pentru mulți bobblehead.

Februarie
„Ar fi putut toată noaptea să fie un e-mail?”co-gazdă TINA FEY cere de la Globurile de Aur, un penibil virtual ceremonie care încă are momente emotionante, inclusiv o sfasietoare discursul de TAYLOR SIMONE LEDWARD, văduva postum câștigător CHADWICK BOSEMAN: „nu am cuvinte.”Aceste globuri vor fi amintite, totuși, pentru dezvăluirile lipsei șocante de diversitate din Asociația Presei Străine de la Hollywood. Un judecător susține – deocamdată-Conservatorul care guvernează BRITNEY SPEARS, ca un nou documentar, „Framing Britney Spears”, strălucește asupra cazului tulburător.

Martie
Este o noapte mare pentru femei la Grammy, unde TAYLOR SWIFT devine prima interpretă feminină care a câștigat Albumul anului de trei ori, iar BEYONCÉ primește cea de-a 28-a victorie pentru a deveni cea mai decorată femeie din istoria Grammy. Dar cea mai mare veste din această lună este interviul cu bomba lui HARRY și MEGHAN, în care Meghan vorbește despre o viață de basm care s-a întunecat și a făcut-o sinucigașă și susține că se confruntă cu rasism în familia regală.

Aprilie
Era și timpul. CHLOÉ ZHAO ia cel mai bun regizor Oscar pentru lirica ei „Nomadland”, doar a doua femeie din istorie (și prima femeie de culoare). Oscarurile în persoană, dar dezbrăcate, readuc farmecul covorului roșu-totuși, finalul brusc a fost super ciudat. Aprilie este, de asemenea, Titanic luna aniversare — demn de remarcat din cauza impersonarea hilar BOWEN YANG, pe „Saturday Night Live,” a iceberg în sine, care sa mutat trecut acel lucru scufundarea, dar este dornic să promoveze albumul său.

Mai
Hai să dedice această lună, la prieteni – care înseamnă „Prieteni”, aka și Phoebe, Joey, Chandler și Monica și Rachel și Ross, care-și țin mult-așteptata reuniune, Printre revelațiile: O reciprocă, necunoscute anterior zdrobi între JENNIFER ANISTON și DAVID SCHWIMMER, și LADY GAGA E pasiunea lui Phoebe „Pisica Mirositor.”De asemenea: maimuțele care l-au jucat pe Marcel nu au fost drăguțe, iar aceasta este ultima reuniune (vom vedea despre asta).

Iunie
Una dintre relațiile mai convingătoare de la Hollywood i s aparent terminat. KIM KARDASHIAN WEST detalii în „a Ține Pasul Cu Kardashians” de ce a depus actele de divorț de KANYE WEST în februarie: „nu vreau un soț care trăiește într-un stat complet diferit,” spune ea, și „vreau pe cineva care vrea să lucreze cu mine.”SPEARS vorbește, spunând unui judecător că își vrea viața înapoi. „Am mințit și am spus întregii lumi că sunt bine”, spune ea. Ea nu a fost.

Iulie
Băieții drăguți nu termină întotdeauna ultimul — mai ales nu în 2021, când publicul pare să-și dorească ceva optimist, folcloric și fără vină. Cel de-al doilea sezon al „Ted Lasso” debutează în această lună, aducând un nou set de provocări antrenorului amabil și Clubului său underdog, AFC Richmond. În două luni, spectacolul va mătura comediile Emmy — vă spunem doar acum, pentru că intrarea noastră din septembrie va fi împachetată! „Heck de un an,” Sudeikis va spune, Lasso-ca.

AUGUST
Cine s-a așteptat la asta? E BENNIFER! La aproape 20 de ani de la romantismul lor foarte public, JENNIFER LOPEZ și BEN AFFLECK s-au găsit din nou și se împachetează pe PDA, cu poze paparazzi de sărutări la cină, pe un iaht, pe covoare roșii… Internetul se bucură. Într — o notă tristă, este sfârșitul unei ere rock ‘n’ roll, în timp ce bateristul ROLLING STONES, CHARLIE WATTS — ritmul și bătăile inimii trupei-moare la vârsta de 80 de ani, chiar înainte ca The Stones să revină în turneu.

Septembrie
„Nicăieri nu e ca acasă!”Aceasta este Glinda originală, KRISTIN CHENOWETH, primitoare publicul Broadway înapoi la” Wicked.”Spectatorii entuziaști de teatru post-pandemic-mascați și vaccinați — se adună și la hituri precum „Waitress”, „Hadestown”, „The Lion King” și „Hamilton.”Gala Met a revenit, cu teste PCR obligatorii și un vibe decisiv tânăr condus de gazdele TIMOTHÉE CHALAMET (în transpirații și vârfuri înalte), BILLIE EILISH, GORMAN și tenismena NAOMI OSAKA. La Emmy, este timpul Lasso și, de asemenea, timpul să salutăm eroina comediei JEAN SMART, care ia un trofeu și se plimba în „JEANaissance”.”Nou la TV: drama de supraviețuire sud-coreeană „Squid Game”, făcând o intrare îndrăzneață. În sala de judecată, starul muzical R. KELLY este condamnat pentru trafic de sex — o piatră de hotar în mișcarea #MeToo, în special pentru victimele negre ale abuzului sexual.

Octombrie
Într-un moment aproape prea bun pentru a fi adevărat, viața se întâlnește cu arta, căpitanul KIRK însuși se aruncă cu îndrăzneală în spațiu. Un copleșit WILLIAM SHATNER, la 90 cel mai vechi călător în spațiu, descrie atmosfera care menține omenirea în viață ca fiind „mai subțire decât pielea ta.”DANIEL CRAIG face ultima sa ieșire de obligațiuni în” No Time to Die.”Și în timp ce TONY SOPRANO poate fi mort sau nu, în funcție de modul în care ați văzut acea scenă diner în final, s-a întors ca adolescent în prequelul” mulți sfinți din Newark”, interpretat de nimeni altul decât MICHAEL GANDOLFINI, fiul lui James. Filmul, însă, nu prosperă la box office — spre deosebire de continuarea Marvel a Sony Pictures „Venom: Let There Be Carnage”, care se bucură de o deschidere uriașă. Viața reală tragedie lovește un set de film ca un foc de armă tras de actorul ALEC BALDWIN ucide accidental cineast HALYNA HUTCHINS, oribil o industrie și stimularea solicită ca toate armele să fie interzis pe seturi.

Noiembrie
Nu este chiar o reuniune BEATLES, dar PETER JACKSON doc „Get Back” oferă fanilor flămânzi opt ore de filmări încă nevăzute. Și este timpul lui BRITNEY: un judecător încheie în cele din urmă Conservatorul care a controlat viața cântărețului pop timp de aproape 14 ani. „Cea mai bună zi”, spune ea. SWIFT lansează o interpretare de 10 minute a single-ului „All Too Well.”O comunitate întristată de pe Broadway își ia rămas bun de la STEPHEN SONDHEIM, iubitul titan al teatrului muzical. Tragedia inimaginabilă lovește lumea muzicii: la un concert haotic TRAVIS SCOTT, opt persoane (și mai târziu, încă două, inclusiv un băiat de 9 ani ) sunt ucise în timp ce o mulțime se ridică pe scenă.

Decembrie
Mai multe reuniuni și se întoarce. SPIDER-MAN este din nou, așa cum este 50-ceva CARRIE BRADSHAW (și prietenii MIRANDA și CHARLOTTE, dar nu SAMANTHA). Nostalgia peaks cu noul „West Side Story” regizat de STEVEN SPIELBERG, cu scenariul lui TONY KUSHNER și coregrafia vie de JUSTIN PECK. Cu mai multe știri pandemice îngrijorătoare la orizont, putem face cu toții o distragere a atenției ca aceasta-în timp ce continuăm să așteptăm, să parafrazăm Fab Four, să ne întoarcem, să ne întoarcem, să ne întoarcem unde ne-a aparținut odată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *