Purdue este Nr. 1 în Associated Press bărbați Colegiul Baschet sondaj pentru prima dată.

Boilermakers au fost un număr unanim 1 în sondajul lansat luni pentru a se deplasa de la numărul 2 săptămâna trecută. Campionul național Baylor a urcat pe locul 2, cu Duke, UCLA și Gonzaga rotunjind primele cinci.

Purdue (8-0, 1-0 Big Ten) a ajuns pe locul 2 în sezoanele consecutive sub Gene Keady de la 1986-88 și s-a potrivit cu săptămâna trecută, primind nouă voturi pentru primul loc de la un panou media de 61 de persoane.

Boilermakers a dirijat Florida State săptămâna trecută și a deschis Big Ten play cu o victorie 77-70 peste Iowa vineri, alunecând pe primul loc după ce precedentul nr. Până în această săptămână, Purdue a avut cele mai multe apariții în sondajul AP — 379 săptămâni — pentru o școală care nu a fost niciodată clasată pe locul 1 (Maryland, 434 săptămâni).

„Au meritat să fie numărul 1”, a declarat antrenorul din Iowa, Fran McCaffery, după pierderea la Purdue. „Ei pot răni în atât de multe feluri. Ei au profunzime, experiență și dimensiune. Va fi o echipă greu de învins.”

Purdue a ratat turneul NCAA în timpul sezonului 2020-21 modificat de pandemie, dar și-a întors primii opt marcatori, inclusiv trevion Williams. Boilermakers poate provoca Echipe în varietate de moduri, de la al doilea de studentie paza Jayden Ivey ataca de pe dribla la cădere mingea în post la 7-picior-4 al doilea de studentie Zach Edey.

Purdue câștigă cu o medie de puncte 25.6 pe Joc, Cea mai apropiată fiind victoria cu șapte puncte față de Iowa.

„Vrei să intri în jocuri apropiate și să le câștigi”, a spus antrenorul Purdue, Matt Painter. „Este într-adevăr vă ajută prin sezon.”

ZAG-URI CARE SE ÎNCADREAZĂ

Gonzaga joacă unul dintre cele mai dificile programe de neconferință ale națiunii în fiecare sezon, iar anul acesta nu a fost diferit. Zags (7-2) câștigă de obicei marile confruntări de la începutul sezonului, dar nu au reușit să o facă cu aceeași frecvență în acest an, deoarece încearcă să integreze mai mulți jucători noi.

Gonzaga părea de neoprit în victorii timpurii peste Texas și UCLA. Zags nu au fost atât de domina ultimele două jocuri împotriva AP top 25 Echipe, pierde la Duke în Las Vegas pe Nov. 26 și nr. 16 Alabama în Seattle sâmbătă.

„Cred că trebuie să avem mai mult un sentiment de urgență”, a spus Gonzaga big man Drew Timme. „Trebuie doar să o reparăm. Dar avem mult timp să-l reparăm. Vom fi bine.”

Are dreptate. Cele mai multe Echipe ar dori să „scadă” la numărul 5 în AP Top 25.

ÎN CREȘTERE ȘI ÎN SCĂDERE

Alabama (7-1) a avut cel mai mare salt în sondajul din această săptămână, urcând șapte locuri după victoria asupra lui Gonzaga. California de sud a fost următoarea, urcând patru locuri până pe locul 16 în urma victoriilor cu Utah și Washington State săptămâna trecută.

BYU a avut cea mai mare scădere, pierzând locurile 12 la numărul 24 după ce a pierdut în Utah State în prelungiri și a trecut de Missouri State 74-68. Florida a pierdut șase locuri până pe locul 20 în urma unei pierderi de șapte puncte față de Oklahoma.

BUNĂ ZIUA ȘI LA REVEDERE

Ohio State sa mutat înapoi în Top 25 după ce a câștigat peste Duke. Buckeyes a renunțat la Nov. 22 sondaj în urma unei pierderi la Xavier.

25 LSU este clasat pentru prima dată în aproape doi ani după ce și-a întins începutul neînvins la opt jocuri cu o victorie asupra Ohio săptămâna trecută.

Memphis a renunțat la sondaj de la numărul 18 după ce și-a întins seria de pierderi la trei jocuri cu pierderi în Georgia și Ole Miss.

Michigan a căzut de pe locul 24 după ce a marcat 51 de puncte într-o pierdere de 21 de puncte față de Carolina de Nord. Wolverines a fost la fel de mare ca No.4 în acest sezon.

CONFERINȚA WATCH

SEC: 7 (Nr. 9, 10, 12, 13, 18, 20, 25)

Big Ten: 5 (Nr. 1, 17, 19, 21, 22)

Mare 12: 3 (Nr. 2, 7, 8)

Cap-12: 3 (Nr. 4, 11, 16)

Big East: 3 (Nr. 6, 15, 23)

CMV: 2 (nr. 5, 24)

American Athletic: 1 (Nr. 14)

ACC: 1 (nr. 3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *