Membrii jandarmeriei naționale din Marsilia din Franța, însoțiți de omologii lor Mauritieni, au atacat un hotel din sud în dimineața zilei de ieri, miercuri, 10 noiembrie. Angajații instituției au fost intervievați în urma plângerii unui terapeut de 35 de ani.

Victima, originară din sudul Franței, a dat o declarație poliției din Marsilia pe 9 Mai 2019. Ea susține că a fost victima atingerii și ar fi suferit abuzuri sexuale în timpul șederii sale în Mauritius. În plângerea sa, turista a explicat că a aterizat în Mauritius pe 5 Mai 2019 împreună cu soțul și copilul ei și trebuia să rămână în hotelul în cauză până pe 15 mai, dar după această aventură proastă a părăsit Mauritius mai devreme.

Tânăra de treizeci de ani le-a explicat anchetatorilor că pe 6 mai, în jurul orei 17, se plimba pe plaja publică din Bel-Ombre, când o persoană ar fi târât-o într-un tufiș unde ar fi fost abuzată sexual. Tânăra spune că, după ce a fost eliberată de presupusul Pervers, s-a întors la hotel și nu a dezvăluit nimic despre incident. Ea a produs hainele pe care le purta în acea zi ca dovadă. Ea a fost examinată de un medic din Franța. Reclamanta spune că nu vrea să se mute în Mauritius în acest moment. O copie a dosarului său a fost predată echipei criminale din sudul Mauritiusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *