Samir Diouman( în imagine), 42 de ani, rezident la Rivi Otrivre-des-Anguilles, vânzător dholl Puri și pasionat de culturism, și-a pierdut viața pe motocicletă, răsturnat de un camion în St-Aubin marți dimineață. Copilul de patru ani a fost dus la Spitalul Jawaharlal Nehru din Rose-Belle, unde a fost internat. Dar a murit seara. Rudele sale și locuitorii din Rivi Otrivre-des-Anguilles deplâng dispariția sa. În fiecare zi, de la ora 7 dimineața, acest tată al familiei se posta lângă un magazin din sat pentru a-și vinde faimosul dholl puri.

Vikram Gooransing, consilier raional din Savanne, îl descrie pe Samir Diouman ca pe un muncitor foarte prietenos și apreciat în Rivi Otrivre-des-Anguilles. Autopsia efectuată de Dr.Sudesh Kumar Gungadin, șeful departamentului criminalistic al poliției, a atribuit moartea mai multor răni.

Accidentul a implicat patru vehicule. Un camion greu care transportă pietre și condus de un rezident de 43 de ani din Chemin-Grenier este la originea dramei. Copilul de patru ani a lovit camionul din fața lui. Acesta din urmă, la rândul său, sa prăbușit într-un alt vehicul și motociclistul. În declarația sa către poliție, tânărul de patru ani spune că a frânat când a constatat că se apropia prea mult de camionul din fața lui, dar frânele sale nu ar fi funcționat. El a fost supus unui test breathalyzer care sa dovedit a fi negativ și răspunde la o acuzație provizorie de omor prin imprudență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *